Sök Meny
Såld

Hudiksvall / Delsbo / Landgrens väg 13

Välskött 1 1/2 plansvilla i Delsbo!

Välkommen till Landgrens väg 13 i Delsbo! Bostad i 1 1/2 plan som är mycket rymlig med stora trivsamma rum och gott om förvaringsutrymmen. I dagsläget finns 2 sovrum men möjlighet finns till fler. Väl omhändertagen villa där man genom åren bland annat inrett övervåningen, satt in braskamin och byggt inglasad altan. Välskött trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och blommor med baksida och uteplats i soligt sydvästläge. På fastigheten finns dessutom garage med asfalterad uppfart och vedbod. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område intill gatans vändplan, med närhet till centrala Delsbo, skola, förskola och ridklubb.
Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Delsbo
Landgrens väg 13
Slutpris: 940 000 kr
Boarea/biarea: 126/60 kvm
Driftkostnad: 29 480 kr/år
Tomtarea: 604 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-11-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Delsbo / Landgrens Väg
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!