Södra Sannäs 41

Södra Sannäs 41

Slutpris

800 000 kr


Delsbo-Södra Sannäs— Delsbo— Hudiksvall

Södra Sannäs 41


Slutpris
800 000 kr

Delsbo-Södra Sannäs— Delsbo— Hudiksvall

Permanent- eller fritidsbostad med närhet till Södra Dellen

I Södra Sannäs kan vi nu erbjuda denna fastighet med äldre charmigt bostadshus, garagebyggnad och ca 1 ha tillhörande mark. Passande för både permanentbosättning som för fritidsändamål.

Bostadshuset är uppfört i timmer, troligtvis under mitten på 1800-talet och har renoverats varsamt under åren. Kök i lantlig stil med vedspis och vackert ljusinsläpp, allrum med kamin, isolerat matrum/glasveranda, stort och möblerbart vardagsrum, duschrum med våtrumsmatta samt inredd vind med två sovrum. Massivt trägolv och trätak i alla rum och genomgående trivsam känsla.

Stor tomt med både gräsmatta och skog/skogsimpediment kring huset som ger möjlighet till viss djurhållning, odling och vedtag. Här finns också garagebyggnad och äldre uthus.

Bra pendlarläge med nära anslutning till riksväg 84 som trafikeras av linjebuss mellan Hudiksvall och Delsbo/Ljusdal. Några kilometer bort i Norra Sannäs finns möjlighet till bad i Södra Dellen och på lämpligt avstånd finns också fina skidanläggningar i både Hassela och Järvsö.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
11 002 kr/år
Tomtarea
10 070 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.