Brännerigatan 8 / Strömsbro / Gävle

Tjusig poolvilla anno 1900 i Strömsbro !

Slutpris
5 050 000 kr
Boarea/biarea
154/57 kvm
Driftkostnad
37 300 kr/år
Totalareal
773 kvm
Rum
7 rum (3-6 sovrum)
Såld
2019-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Brännerigatan såldes av oss 2019-11-10. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brännerigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en omfattande sekelskiftesvilla i gamla genuina & fina Strömsbrokvarter. Villan erbjuder fantastiska möjligheter för en stor familj med behov av stora ytor. Brännerigatan 8 uppfördes ursprungligen år 1900 och byggdes till på 60-talet. 2013 uppfördes ett stort dubbelgarage med plats för 2 bilar samt gym och verkstad/snickeri.

Villan omfattar hela 154 kvm plus inredd källare om cirka 60 kvm. Sekelskiftesdelen disponeras med matsal & stort kök i öppen planlösning samt generöst vardagsrum - allt i entréplanet. Övre plan med 3 sovrum samt badrum. Tillbyggnaden om cirka 60 kvm med hall & entré samt anslutning till terrass och innegård. Resterande ytor erbjuder många möjligheter - och kan disponeras med 3-4 sovrum till befintligt badrum eller som företagardel, kontor, klinik, salong med egen entré eller varför inte uthyrningsrum. Källare med nybyggd bastu & relax, sällskapsrum, förrådsutrymme samt tvättstuga.

Härligt kringbyggt och insynsskyddat trädgårdsområde/innergård inbjuder till både fest och avkoppling - vad sägs om stensatt poolområde med pool om 25 kvm och terrassdel under tak.

Omfångsrik garagebyggnad om cirka 85 kvm för familjens hobby och intressen - Garagedel för 2 bilar med dubbla portar plus gym och verkstad/snickeri.

Brännerigatan 8 har under 2000-talet genomgått omfattande renoveringar och ombyggnader - tex tak, fönster, fasad/panel, pool, trädgård, poolområde mm. Villan är besiktad och energideklararerad i augusti 2019. Bergvärme och vattenburet system för bästa energikostnader.

Smart att boka visningar redan nu för bästa info från mäklaren - välkommen !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.