Nybergsallén 15 / Gävle

Villa anno 1880 med egen båthamn 10 minuter från city

Slutpris
7 200 000 kr
Boarea/biarea
273/120 kvm
Driftkostnad
48 573 kr/år
Tomtarea
5 460 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Nybergsallén såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Nybergsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nybergsallén är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enastånde tillfälle att förvärva en härlig herrgårdsvilla om 273 kvm belägen på havstomt med egen båthamn exakt 10 minuter från centrala Gävle. Med havet som närmaste granne har du möjligheten att från villans terrass eller trädgård se solnedgången speglas i havet. Villan har tidigare varit i Korsnäs ägo och har nyttjats som disponentbostad och vissa andra ändamål intill försäljning år 2003.

Villan uppfördes redan 1880 och har under åren ändrats och byggts till med senaste modifieringar daterade till 1962. Rumsdisposistionen är idag 9-10 rum, 2 stora salonger med höga golvsocklar, öppna spisar, fiskbensparkett och panoramavy mot havet, bibliotek med fiskbensparkett, 6-7 sovrum i varierande storlek, 2 helkaklade badrum, kök med matplats samt bastu i källaren.

Fastigheten om ca 6100 kvm erbjuder mark med stora gräsmattor, fantastiska flerhundraåriga ekar och en egen vattenareal med en storslagen vy över havet och inloppet till Gävle. Tidigare ägare har anlagt en välbyggd och välutrustad båthamn och tomtens vattenlinjen ger bra möjligheter för att anlägga en egen sandstrand.

På fastigheten står även ett modernt växthus med vatten och el indraget samt en komplementbyggnad med 2 separata garage och bra förrådsmöjligheter - perfekt för företagande/verksamhet. Vatten och el i byggnaden. Mindre båthus på tomten.

Bergvärme och vattenburet system med bra uppvärmningskostnader.

Välkommen på visning 1 och 8 september - Kontakta Mäklarhuset på 026-280 5480 eller på gavle@maklarhuset för att boka visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.