Parkvägen 29

Parkvägen 29

Slutpris

4 520 000 kr


Vallbacken/Villastan— Gävle

Parkvägen 29


Slutpris
4 520 000 kr

Vallbacken/Villastan— Gävle

Läcker funkisvilla anno 1936 - om 7 rum och nära 200 kvm !

Missa inte chansen att ta en titt på en läcker funkisvilla belägen i skärningen mellan Villastan och Vallbacken - perfekt för den stora familjen eller hemmajobbaren ! Villan uppfördes anno 1936 och omfattar idag stora sällskapsytor och bra plats för familjen i 7 rum och uppemot 200 kvm bostadsyta.

Entréplanet präglas av ljus och rymd från en generös fönstersättning och erbjuder omfattande utrymmen för umgänge med familj och vänner i den stora salongen med panoramafönster plus stor matsal med plats för 10-12 sittande gäster. Matsalen ansluter till terrass och soldäck i soligt söderläge mot trädgård. Härligt uterum som kan nyttjas som vinterträdgård invid salongen.

Intill matsalen ligger ett lättjobbat parallellkök med rostfria maskiner samt plats för matbord. På samma plan finns dessutom ett sovrum eller kontor för hemmajobbaren. Våningsplanet är under sommaren 2020 nymålat och har fått ett nytt massivt trägolv.

Övre planet erbjuder 4 sovrum, varav ett med balkong, samt hall och helkaklat badrum. Källarplan med inredd tvättstuga, bastu & badrum samt omfattande förvaringsutrymmen. Lummig och grön trädgårdstomt med stora fruktträd. Bilparkering på gården för 3-4 bilar.

Villan är energideklarerad - bra energikostnader. Besiktning genomförs innan visning - protokoll presenteras på visningar.

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea/biarea
176/115 kvm
Driftkostnad
41 414 kr/år
Tomtarea
680 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Parkvägen såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Parkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.