Södra Kansligatan 26 / Gävle

4,5:a i enastående skick på Söder - hiss från markplan

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
3 959 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Kansligatan såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Kansligatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Kansligatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en generös och välrenoverad 4,5;a om hela 97 kvm med hiss från markplan på Söder. Lägenheten karaktärisieras av ett stilmässigt och färgmässigt sammanhållet intryck, och erbjuder en umgängesvänlig genomgående planlösning, 3 sovrum samt 2 helkaklade bad & dusch ger utrymme för den stora familjen.

Sällskapsdelens centrum är det det trivsamma vardagsrummet med välbevarad originalparkett – rummet ansluter till ett nyrenoverat parallellkök i öppen planlösning, vidare mot matsal med öppen spis via funkistypiska glaspartier och till sist till en balkong mot innergård.

Det praktiska parallellköket erbjuder hög maskinstandard i rostfri finish samt en praktisk platsbyggd bardisk med sittplatser. Induktionshäll, kombinerad kyl/frys, inbyggd diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn – allt från Huskvarna (disk Siemens).

Familjedelen består av 3 sovrum – ett invid lägenhetens entré med närhet till helkaklat duschrum & wc. Master bedroom med generösa skjutdörrsgarderober samt ett sovrum med fransk balkong. Helkaklat badrum & wc. Hall med bra plats för avhängning.

På senare år (2010) genomförda uppdateringar och renoverade ytskikt tillsammans med genomgående parkettgolv ger bostaden ett modernt och klassiskt intryck.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.