Sök Meny
Såld

Gävle - Centralt / Staketgatan 11

Klassisk och stilfull paradvåning anno 1906 på Staketgatan

Unikt tillfälle att förvärva en enastående paradvåning anno 1906 i centrala Gävle – våningen erbjuder härligt ljus och enastående rymd - och omfattar hela 240 kvm fördelat på 6 rum samt 2 balkonger. Klassisk stil kombinerat med generösa ytor och funktionell planlösning skapar ett underbart boende med ytor för både arbete och avkoppling samt såklart familjeliv och umgänge. Bostaden karaktäriseras av högt i tak, stora fönster med djupa nischer, vackra och genuina fiskbensmönstrade parkettgolv, generösa sällskapsutrymmen och vackra anslutningar mellan salonger i fil. Våningens hjärta är de 3 fantastiska rummen i fil – välkomnande salong & matsal med öppen spis och anslutning till stor balkong, anslutande sällskapsrum samt till sist det rum som disponeras som master bedroom – samtliga rum med generös takhöjd, stora och höga fönster i djupa nischer samt genuin fiskbensparkett. Övriga delar av bostaden omfattar storslagen hall/entré med gäst-wc och klädförvaring, 2 stora samt 1 mindre sovrum med egen entré, rymligt kök med matplats och anslutning till balkong mot gård, badrum med utrustning för tvätt och klädvård, separat duschrum, serveringsgång och klädkammare. Hiss i fastigheten. Vindsförråd samt källarförråd tillhör lägenheten. Garanterad carport på gården samt tillgång till gästparkering. Välkommen att boka tid för visning.

Gävle / Centralt
Staketgatan 11
Slutpris: 4 675 000 kr
Boarea: 240 kvm
Avgift: 8 613 kr/mån
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Staketgatan
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.