Staketgatan 11 / Centralt / Gävle

Klassisk och stilfull paradvåning anno 1906 på Staketgatan

Slutpris
4 675 000 kr
Boarea
240 kvm
Avgift
8 613 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-02-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Staketgatan såldes av oss 2017-02-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Staketgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unikt tillfälle att förvärva en enastående paradvåning anno 1906 i centrala Gävle – våningen erbjuder härligt ljus och enastående rymd - och omfattar hela 240 kvm fördelat på 6 rum samt 2 balkonger.

Klassisk stil kombinerat med generösa ytor och funktionell planlösning skapar ett underbart boende med ytor för både arbete och avkoppling samt såklart familjeliv och umgänge.

Bostaden karaktäriseras av högt i tak, stora fönster med djupa nischer, vackra och genuina fiskbensmönstrade parkettgolv, generösa sällskapsutrymmen och vackra anslutningar mellan salonger i fil.

Våningens hjärta är de 3 fantastiska rummen i fil – välkomnande salong & matsal med öppen spis och anslutning till stor balkong, anslutande sällskapsrum samt till sist det rum som disponeras som master bedroom – samtliga rum med generös takhöjd, stora och höga fönster i djupa nischer samt genuin fiskbensparkett.

Övriga delar av bostaden omfattar storslagen hall/entré med gäst-wc och klädförvaring, 2 stora samt 1 mindre sovrum med egen entré, rymligt kök med matplats och anslutning till balkong mot gård, badrum med utrustning för tvätt och klädvård, separat duschrum, serveringsgång och klädkammare.

Hiss i fastigheten. Vindsförråd samt källarförråd tillhör lägenheten. Garanterad carport på gården samt tillgång till gästparkering.

Välkommen att boka tid för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration