Staketgatan 11

Staketgatan 11

Slutpris

4 675 000 kr


Centralt— Gävle

Staketgatan 11


Slutpris
4 675 000 kr

Centralt— Gävle

Klassisk och stilfull paradvåning anno 1906 på Staketgatan

Unikt tillfälle att förvärva en enastående paradvåning anno 1906 i centrala Gävle – våningen erbjuder härligt ljus och enastående rymd - och omfattar hela 240 kvm fördelat på 6 rum samt 2 balkonger.

Klassisk stil kombinerat med generösa ytor och funktionell planlösning skapar ett underbart boende med ytor för både arbete och avkoppling samt såklart familjeliv och umgänge.

Bostaden karaktäriseras av högt i tak, stora fönster med djupa nischer, vackra och genuina fiskbensmönstrade parkettgolv, generösa sällskapsutrymmen och vackra anslutningar mellan salonger i fil.

Våningens hjärta är de 3 fantastiska rummen i fil – välkomnande salong & matsal med öppen spis och anslutning till stor balkong, anslutande sällskapsrum samt till sist det rum som disponeras som master bedroom – samtliga rum med generös takhöjd, stora och höga fönster i djupa nischer samt genuin fiskbensparkett.

Övriga delar av bostaden omfattar storslagen hall/entré med gäst-wc och klädförvaring, 2 stora samt 1 mindre sovrum med egen entré, rymligt kök med matplats och anslutning till balkong mot gård, badrum med utrustning för tvätt och klädvård, separat duschrum, serveringsgång och klädkammare.

Hiss i fastigheten. Vindsförråd samt källarförråd tillhör lägenheten. Garanterad carport på gården samt tillgång till gästparkering.

Välkommen att boka tid för visning.


Boarea
240 kvm
Avgift
8 613 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-02-17

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Staketgatan såldes av oss 2017-02-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Staketgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.