Norrfjärden Södra Storstrandsvägen 2

Norrfjärden Södra Storstrandsvägen 2

Slutpris

1 950 000 kr


Norrfjärden— Gnarp— Nordanstig

Norrfjärden Södra Storstrandsvägen 2


Slutpris
1 950 000 kr

Norrfjärden— Gnarp— Nordanstig

Nyproducerat i Norrfjärden, Hälsingland!

Nyproducerat med god standard mitt i Norrfjärden!

Med ett högt och soligt läge och viss utsikt mot havet hittar ni den här nyproducerade fritids- eller permanentbostaden som färdigställdes under våren 2020. Planlösningen erbjuder kök/allrum i öppen planlösning med mycket gott ljusinsläpp från fönsterparti och altan i söder, tre sovrum samt duschrum. Genomgående god standard med bland annat parkettgolv, induktionshäll och tvättmaskin. Tack vare det öppna och fria läget mot väster har fastigheten bra kvällssol.

Tomten är i dagsläget grovplanerad för att ge den slutliga köparen möjlighet att själv välja om man vill ha en lättskött naturtomt eller en gräsmatta för barnens lekar. I köpet av fastigheten medföljer valfria markarbeten för 50.000 kr som kan nyttjas till att anlägga exempelvis grönytor, stenläggningar, buskage eller en större altan.

Norrfjärden finns utmed Hälsingekusten strax utanför Gnarp i Nordanstigs kommun. Här finns en mycket trivsam och barnvänlig sandstrand, båthamn och ett alldeles eget café under sommarsäsongen - Café Skäret. I närområdet finns bland annat tennisbanor, golfklubb, padel och fina utflyktsmål såsom Trolska Skogen i Mellanfjärden.
Ca 45 km till Sundsvall och drygt 50 km till Hudiksvall.

Byggnaden är slutbesiktad och färdig för inflytt.
Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
18 148 kr/år
Tomtarea
1 481 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Norrfjärden Södra Storstrandsvägen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Norrfjärden Södra Storstrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.