Sök Meny
Såld

Hudiksvall - Kristineberg / Blockvägen 10 E

Fin tvåa med 2 uteplatser!

Välkomna till populära Blockvägen och denna 2a i markplan med uteplats på både fram- och baksidan! Rymlig och trivsam inom lugnt område, med närhet till Ica Maxi, busshållplats och ca 3 km till centrum. Bostaden har genomgående mycket ljusa och fräscha ytskikt och ett renoverat duschrum med egen tvättmaskin. Lägenheten ligger optimalt placerad inom föreningens område, med framsida som vetter mot innergårdens lekplats, och baksidan mot ett grönområde med ytterligare en lekplats ett stenkast bort. Tack vare de dubbla uteplatserna kan man följa solen hela dagen! Det här är bostaden för dig som bara vill flytta in och trivas direkt.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Hudiksvall / Kristineberg
Blockvägen 10 E
Slutpris: 1 000 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 719 kr/mån
Driftkostnad: 330 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-10-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Hudiksvall / Blockvägen