Jakobsbergsvägen 11

Jakobsbergsvägen 11

Slutpris

3 700 000 kr


Väster— Hudiksvall

Jakobsbergsvägen 11


Slutpris
3 700 000 kr

Väster— Hudiksvall

Ståtlig och representativ villa på Väster

Inom Hudiksvalls västra stadsdel saluför vi nu denna mycket ståtliga och representativa villa i två plan. Belägen på mycket attraktiv adress hittar ni detta vackra hus uppfört 1927 med hela 228 kvm boarea som erbjuder en fantastisk rymd och fint ljusinsläpp tack vare generöst utplacerade fönster.

Bostaden är fördelad på fyra plan med gott om sociala umgängesytor och omfattar på entréplan bland annat kök som renoverades 2010 med intilliggande matrum/finrum, gästtoalett samt ett stort vardagsrum med öppen spis och plats för flera möbelgrupper. På det övre planet finns fyra sovrum, ett duschrum och ytterligare en trapp upp finns en inredd vind med allrum och ett sovrum. Biarea finns i form av ett helt källarplan med bra förvaringsmöjligheter, hobbyrum, garage, matkällare och ett helkaklat duschrum med golvvärme och bastu. Fastigheten har bekväm uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns indraget.

Lättskött trädgårdstomt med altan under tak och soldäck i söder, uthus för redskapsförvaring samt goda parkeringsmöjligheter via grusad uppfart. Här bor ni med direkt närhet till skola, förskola, sjukhus och allt det som centrala Hudiksvall har att erbjuda.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan!


Boarea/biarea
228/100 kvm
Driftkostnad
61 297 kr/år
Tomtarea
791 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-07

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Jakobsbergsvägen såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Jakobsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.