Söromberget 9 / Söromberget / Ljusdal

Vackert belägen hästgård!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
226 kvm
Driftkostnad
26 889 kr/år
Totalareal
13,3 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Ljusdal Tegeltjär 3:13, Ljusdal Tegeltjär 1:33, Ljusdal Vågsäng 1:13
Objekttyp
Hästgård
Såld
2018-09-13
Bostaden är såld!

Denna gård på Söromberget såldes av oss 2018-09-13. Se alla våra försäljningar i Ljusdal samt även på Söromberget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söromberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en vackert belägen hästgård mittemellan Ljusdal och Järvsö! Här ges nu tillfälle att bli ägare till en fastighet med fint läge och stor potential för häst- eller annan djurhållning. Gården omfattar både skogs- och åkermark med en totalareal på ca 13 hektar. Mindre ekonomibyggnad omfattande stall 4 boxar, sadel-/selkammare, foderförvaring, förrådsutrymmen och i direkt anslutning till stallet finns hage med ligghall. Med fastigheten följer dessutom jakträtt inom Ljusdal södra/västra viltvårdsområde.

Bostadshuset är i 1 1/2 plan och väl omhändertaget genom åren och erbjuder bland annat lantligt kök med vedspis, vardagsrum med utgång till altan i söderläge och 4-5 sovrum. Ekonomisk och bekväm uppvärmning via jordvärmepump.

Inflyttning kan ske under sommaren, välkommen att ringa 0650-15380 för att boka er visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn