Frägsta 68 / Frägsta/Norrhoga / Näsviken / Hudiksvall

Hälsingedröm i lantlig miljö!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea/biarea
80/66 kvm
Totalareal
1 640 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Frägsta såldes av oss 2019-06-21. Se alla våra försäljningar i Näsviken samt även på Frägsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frägsta/Norrhoga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I fantastiskt vackra omgivningar kan vi nu presentera denna faluröda hälsingedröm! Fastigheten har ett riktigt toppenläge uppe på en höjd med härlig utsikt över ängar och Rolfstaån.

Här möts man av en härlig och välplanerad trädgårdstomt som har massor att erbjuda, bland annat ett växthus som kan nyttjas till odling eller uterum, fruktträd, blommor och flera uteplatser. Bostadshuset är otroligt charmigt och har renoverats med varsam hand. Här ryms modernt kök och duschrum, vardagsrum med såpskurat trägolv och kamin, två sovrum samt allrum. Perfekt som första hus eller för den mindre familjen!

På tomten finns också ett nyrenoverat varmbonat uthus som med fördel kan användas till gästrum, bostadsutrymme för de äldre barnen, ateljé eller annan verksamhet.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för intresseanmälan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.