Långby 63 / Långby / Näsviken / Hudiksvall

Gård i Långby!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea/biarea
136/30 kvm
Driftkostnad
48 669 kr/år
Totalareal
6,6210 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
HUDIKSVALL LÅNGBY 5:8
Objekttyp
Gård
Såld
2019-12-30
Bostaden är såld!

Denna gård på Långby såldes av oss 2019-12-30. Se alla våra försäljningar i Näsviken samt även på Långby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till "Tyves-Jonkes"! Äldre gård i soligt söderläge med praktfull trädgård i lantliga Långby.

Bostadsbyggnaden kan vi med hjälp av litteratur datera ända tillbaka till ca 1838! Planlösningen erbjuder bland annat inrett entréplan med vardagsrum, kök, 2-3 sovrum, kakelugn, öppen spis, duschrum och glasveranda. Hela det övre planet (vinden) är outnyttjad men potential finns att göra i ordning ett rymligt och charmigt våningsplan med vacker utsikt över ängarna. Uppvärmning sker genom vattenburet system med ackumulatortank med elpatron och spispanna i köket.

I ladugårdsbyggnaden finns stora utrymmen för förvaring eller annat nyttjande samt inredd och varmbonat utrymme (nuvarande verkstad) med gjuten platta i det gamla stallet. På fastigheten finns ytterligare en byggnad som är inredd som gäststuga samt en del som används för vedförvaring.

Till fastigheten hör mark om ca 6,6 ha, varav ca 1 ha är intilliggande åkermark samt 5 ha skogsmark som återfinns ca 1,5 km väster om bostaden. Jakträtt inom Forsa vvo medföljer fastigheten.

Skola, förskola och matbutik finns i Näsviken ca 5 km från fastigheten. Bussförbindelser längs med Norrbovägen.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten