Kroks väg 6

Kroks väg 6

Slutpris

3 900 000 kr


Gotlands Tofta— Gotland

Kroks väg 6


Slutpris
3 900 000 kr

Gotlands Tofta— Gotland

Tomt med svårslaget läge i Tofta

Nu har ni denna unika möjlighet att förvärva denna tomt i populära Tofta med ett havsutsikt och gångavstånd ner till stranden. Detta är en av de sista obebyggda fastigheterna med havsutsikt i Tofta. Här har ni möjlighet att bygga ert drömboende med vy ner emot havet där ni kan avnjuta fantastiska solnedgångar.

Fastigheten är belägen på en lugn gata med beblandad bebyggelse av mestadels fritidshus men även permanentboende. Plan och öppen skogstomt om 1 721 m². Fastigheten ligger inom planlagt område med en äldre avstyckningsplan ifrån 1936. Ny bebyggelse ska harmoniera med övrig bebyggelse och markens förutsättningar på platsen. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp ska bekostas av köparen. Fiber finns i området.

Här bor ni med närhet till en av Sveriges bästa sandstränder med full service sommartid såsom restauranger, barer, mataffär, padelbanor och mycket mera. Populära och prisbelönta golfbanan Visby GK ligger endast ca 6 kilometer bort.


Driftkostnad
320 kr/år
Tomtarea
1 721 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
GOTLAND TOFTA KROKS 1:65
Såld
2022-07-18

Mäklarhuset Gotland

Denna tomt på Kroks väg såldes av oss 2022-07-18. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Kroks väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.