Tofta Bjärs 746

Tofta Bjärs 746

Slutpris

7 600 000 kr


Tofta - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Tofta Bjärs 746


Slutpris
7 600 000 kr

Tofta - Västra Gotland— Gotlands tofta— Gotland

Fin hästgård i Tofta

Fin hästgård med åkermark i Tofta. Charmigt bostadshus i vitputsad kalksten där interiören går i lantlig stil. Rymligt kök med äldre trägolv, rejäl matplats, vit köksinredning med gott om förvaring byggd kring den centrala murstocken med vedspis. Bostadshuset har gott om sovrum samt badrum på bägge våningsplanen vilket ger plats även för den större familjen. Fina trägolv, djupa fönsternischer med breda foder skapar en gemytlig atmosfär i huset som troligen uppfördes i slutet av 1800-talet. Hel källare med gästrum och bra förvaringsmöjligheter. Vattenburen värme via bergvärmepump. Intill bostadshuset finns ett brygghus, även det uppfört i kalksten, där det är förberett för att kunna dra in värme, vatten, avlopp och renovera till ett gästhus.

Vinkelbyggd ladugård som inrymmer stall med sju boxar, sadelkammare, hönshus och höloft för 30 rundbalar. Här finns även äldre tröskvandring och tre lösdrifter med intilliggande hagar. På fastigheten finns även en lada, carport och bakom dessa ligger en belyst ridbana. Uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och blomsterprakt.

I köpet ingår tre fastigheter om totalt fyra skiften omfattande 13 ha där merparten utgörs av åkermark.

Fastigheten ligger med närhet till populära Tofta strand med en av Gotlands bästa sandstränder, restauranger, sommaraffär, bageri, padelbanor mm.

Fastigheten säljs med skyddat köp och bostadshuset är förbesiktigat.


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
33 580 kr/år
Tomtarea
13.3800 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND TOFTA BJÄRS 1:28, LICKSARVE 1:30 OCH FÄTTINGS 1:53
Objekttyp
Hästgård
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Gotland

Denna gård på Tofta Bjärs såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Tofta Bjärs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.