Tofta Oxbärsvägen 5C

Tofta Oxbärsvägen 5C

Slutpris

1 950 000 kr


Tofta— Gotlands Tofta— Gotland

Tofta Oxbärsvägen 5C


Slutpris
1 950 000 kr

Tofta— Gotlands Tofta— Gotland

Bostadsrätt i populära Tofta

I populära Tofta finner ni ett bekvämt boende med närhet till bad och vacker natur samt goda intäktsmöjligheter i skuldfri förening. Kvadratsmart bostadsrätt i markplan om 52 m² med uteplats i söderläge.

Bostadsrätten har genomgående ekparkett och bra takhöjd via pulpettak med träpanel. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot uteplatsen. Uteplats delvis under tak i soligt söderläge. Två sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Populära Tofta strand ligger inom promenadavstånd och precis intill ligger Toftagården med restaurang och pool. Tofta strand är en av Sveriges bästa sandstränder med full service sommartid såsom restauranger, barer, mataffär, paddelbanor och mycket mer. Bra bussförbindelser och till Visby är det ca 2 mil. Populära och prisbelönta golfbanan Kronholmen ligger endast ca 6 km bort.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
52 kvm
Avgift
2 415 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Gotland

Denna radhus på Tofta Oxbärsvägen såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Gotlands Tofta samt även på Tofta Oxbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.