Djurgårdslundsvägen 6

Djurgårdslundsvägen 6

Slutpris

3 200 000 kr


Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Djurgårdslundsvägen 6


Slutpris
3 200 000 kr

Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

1,5-plansvilla i centrala Klintehamn

Rymlig 1,5-plansvilla med vidbyggt garage i gott skick i riktigt bra läge i centrala Klintehamn.

Denna mycket trevliga och rymliga villa i Klintehamn har 5 rum och kök. Här välkomnas du av en ljus och rymlig hall med avhängningsmöjligheter och garderob bakom skjutdörrar. Köket har vita luckor och vitmålat trägolv. Köket har gott om skåpförvaring och matplats går att ha intill fönstret. Rymligt vardagsrum med en vattenmantlad braskamin i öppen planlösning med matrummet. Från vardagsrummet tar man sig ut till den generösa altanen. Vidare har villan har 3 bra sovrum, duschrum med kaklade väggar och plastmatta på golv samt ett fönster. Källaren erbjuder spa-avdelning i anslutning till lounge. Här finns även en tvättstuga, ett torkrum och ett allrum.

Platt tomt om 1 159 m² med fruktträd och odlingsmöjligheter. Här ute kan man njuta på den generösa altanen, i det vidbyggda uterummet eller i det fristående utreummet / växthuset. Vill man inte sparka boll i trädgården bor man ett stenkast från Klintehamns idrottsplats.

Dubbelgarage med stenlagd uppfart och carport skapar plats för många fordon. Lugnt läge på stor plan trädgårdstomt med plats för lek och spel i centrala delen av samhället.

Klintehamn är en kustsocken vackert belägen vid havet, cirka 30 km från Visby. Det finns bra kommunikationer, skola, idrottsplats, livsmedelsbutik, närhet till fin natur samt till en av Sveriges vackrast belägna golfbanor, Kronholmen.

Säljaren har beställt besiktning av bostadshuset och energideklaration. De kommer att finnas att tillgå framöver.


Boarea/biarea
106/75 kvm
Driftkostnad
44 874 kr/år
Tomtarea
1 159 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-30

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Djurgårdslundsvägen såldes av oss 2023-08-30. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Djurgårdslundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.