Sanda Björkhagavägen 34 / Björkhaga / Klintehamn / Gotland

Nybyggd enplansvilla i populära Björkhaga.

Slutpris
2 525 000 kr
Driftkostnad
19 000 kr/år
Totalareal
2 037 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Sanda Björkhagavägen såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sanda Björkhagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd enplansvilla i populära Björkhaga. Ett Skidstahus om 72 m² med modern öppen planlösning och ljus snygg interiör. Köksdelen har vit stilren inredning från Electrolux Sentens och en trevlig matplats intill fönster och utgång till den trälagda uteplatsen. I vardagsrumsdelen finns en värmande braskamin.

Stor naturtomt under anläggning med möjlighet till att skapa sin egen oas. En kort promenad bort ligger familjevänliga Björkhaga strandby med sin vackra sandstrand, pool och restaurang och för golfentusiasten är närheten till Kronholmens golfbana, en av Sveriges finaste banor ett stort plus.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.