Rute Lilla Valle 361 / Norra Gotland / Lärbro / Gotland

Unik läge på Husken!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
ca 48 kvm
Driftkostnad
3 265 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på rute lilla valle såldes av oss 2018-09-06. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på rute lilla valle

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en unik och vacker plats ute på Husken finner ni denna fastighet. Här kan du finna lugn och njuta av både soluppgång såsom solnedgång. Fastigheten består av ett fritidshus om ca 30 m², gästhus om ca 25 m², förrådsbyggnad, pumphus och utedass. Fritidshuset inrymmer två rum och kök. Storstuga med värmande öppen spis och utgång till den trälagda uteplatsen i västligt läge med enastående vy över Valleviken. Fastigheten har egen borrad vattenbrunn och avlopp saknas. Fastigheten är ansluten till fiber.

Denna fastighet är en av endast fem stycken fastigheter som finns ute på Husken. Husken är ett rofyllt område på den östra delen av Valleviken med klippor, raukar och vacker natur.

Fastigheten har ett högt ostört läge på naturtomt med ensbuskar och en vidunderlig utsikt över landskapet och längst bort skymtar havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration