Rute Lilla Valle 361

Rute Lilla Valle 361

Slutpris

2 800 000 kr


Norra Gotland— Lärbro— Gotland

Rute Lilla Valle 361


Slutpris
2 800 000 kr

Norra Gotland— Lärbro— Gotland

Unik läge på Husken!

På en unik och vacker plats ute på Husken finner ni denna fastighet. Här kan du finna lugn och njuta av både soluppgång såsom solnedgång. Fastigheten består av ett fritidshus om ca 30 m², gästhus om ca 25 m², förrådsbyggnad, pumphus och utedass. Fritidshuset inrymmer två rum och kök. Storstuga med värmande öppen spis och utgång till den trälagda uteplatsen i västligt läge med enastående vy över Valleviken. Fastigheten har egen borrad vattenbrunn och avlopp saknas. Fastigheten är ansluten till fiber.

Denna fastighet är en av endast fem stycken fastigheter som finns ute på Husken. Husken är ett rofyllt område på den östra delen av Valleviken med klippor, raukar och vacker natur.

Fastigheten har ett högt ostört läge på naturtomt med ensbuskar och en vidunderlig utsikt över landskapet och längst bort skymtar havet.


Boarea
ca 48 kvm
Driftkostnad
3 265 kr/år
Tomtarea
2 021 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-06

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Rute Lilla Valle såldes av oss 2018-09-06. Se alla våra försäljningar i Lärbro samt även på Rute Lilla Valle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.