Sök Meny
Såld

Romakloster - Roma - Visby Närområde / Hantverksgatan 9

Tillbyggt 1,5-plansvilla på stor hörntomt!

Välkomna till en trevlig 1,5-plansvilla med källare från 1923 som är tillbyggd 2012 på en stor hörntomt om 2 152 m² med häck nästan runt hela fastigheten.

Bostadshus om 132 m² fördelat på 6 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen. Bra kök från 2004 med matplats för 4 personer och gott om förvaringsutrymmen. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar från 2003. Tillbyggt vardagsrum med öppet till nock och braskamin samt plats för matplats. Gamla vardagsrummet med allrum/sovrum i fil. Övervåning med 3 bra sovrum och klädkammare/förråd. Källare med tvättstuga, förråd och pannrum. Vattenburen värme via vedpanna och 3 st ack.tankar samt elpatron. Fastigheten är ansluten till fiber via Telia.

På fastigheten finns det ett trevligt uterum med möjlighet att förlänga sommarsäsongen och utanför uterummet är det en trälagd uteplats.

Bra garage med plats för 2 bilar via 1 st garageport samt vidbyggd vedbod bakom garaget. Stor infart med plats för många bilar.

Välkomna till Hantverksgatan 9 i Roma!

Romakloster / Roma - Visby Närområde
Hantverksgatan 9
Slutpris: 1 875 000 kr
Boarea/biarea: 132/55 kvm
Driftkostnad: 45 800 kr/år
Tomtarea: 2152 kvm
Rum: 6 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-01-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Romakloster / Hantverksgatan