Sök Meny
Såld

Slite - Slite - Norra Gotland / Flodenbergsväg 7

1- plansvilla i Slite intill Bogeviken.

Här har vi ett nytt hus där allt är ombyggt och renoverat under de senaste åren med ett fint och trevligt läge strax intill Bogeviken.

Entré via uteplats på framsidan kalkstensflis och vacker stenmur. Smakfullt kök i ek med klinkergolv och komfortvärme samt bänkskivor i kalksten och rullande köksö. lntill köket finns ett matrum med trägolv och dubbeldörrar ut till det isolerade uterummet om 38 m² med kalksten och komfortvärme. Vardagsrum med trägolv, braskamin samt utgång till uteplats med markis. Sovrum 1 med parkettgolv och garderober bakom skjutdörrar. Sovrum 2 har också parkettgolv. Duschrum med klinkergolv och golvvärme (el) samt kaklade väggar. I fd garaget är det ombyggt med sovrum / gästrum samt stort relax/spaavdelning med kalkstensgolv och stort dubbel bubbelbadkar och stort fönsterparti emot framsidan. I detta rum finns det även dusch och toalett bakom betongglasväggar. Groventré/tvättstuga med klinker på golv och arbetsbänkar.

Tomten är om 955 m² har en stor asfalterad infart samt marksten och kalkstensflis som ramar in villan samt fasadbelysning.

Här kan man njuta av de vackra solnergångar över Bogeviken!

Sponsrade länkar
Slite / Slite - Norra Gotland
Flodenbergsväg 7
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 192 kvm
Driftkostnad: 31 550 kr/år
Tomtarea: 955 kvm
Rum: 7 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Slite / Flodenbergsväg