Flodenbergsväg 7 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

1- plansvilla i Slite intill Bogeviken.

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
192 kvm
Driftkostnad
31 550 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Flodenbergsväg såldes av oss 2017-03-27. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Flodenbergsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har vi ett nytt hus där allt är ombyggt och renoverat under de senaste åren med ett fint och trevligt läge strax intill Bogeviken.

Entré via uteplats på framsidan kalkstensflis och vacker stenmur. Smakfullt kök i ek med klinkergolv och komfortvärme samt bänkskivor i kalksten och rullande köksö. lntill köket finns ett matrum med trägolv och dubbeldörrar ut till det isolerade uterummet om 38 m² med kalksten och komfortvärme. Vardagsrum med trägolv, braskamin samt utgång till uteplats med markis. Sovrum 1 med parkettgolv och garderober bakom skjutdörrar. Sovrum 2 har också parkettgolv. Duschrum med klinkergolv och golvvärme (el) samt kaklade väggar. I fd garaget är det ombyggt med sovrum / gästrum samt stort relax/spaavdelning med kalkstensgolv och stort dubbel bubbelbadkar och stort fönsterparti emot framsidan. I detta rum finns det även dusch och toalett bakom betongglasväggar. Groventré/tvättstuga med klinker på golv och arbetsbänkar.

Tomten är om 955 m² har en stor asfalterad infart samt marksten och kalkstensflis som ramar in villan samt fasadbelysning.

Här kan man njuta av de vackra solnergångar över Bogeviken!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration