Gevärsvägen 6 / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

1,5 plansvilla om hela 149 m² i norra Slite

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
37 038 kr/år
Tomtarea
1 249 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Gevärsvägen såldes av oss 2017-03-15. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Gevärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna stora 1,5 plansvilla om hela 149 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum i norra Slite. En trevlig villa som passar barnfamiljen.

På bottenvåningen möts man av en groventré/tvättstuga med avsättningsmöjligheter. Kök med matplats för 6-8 personer intill fönster, och bredvid kök finns ett större skafferi. Vardagsrum med parkettgolv och pelletskamin samt utgång till uterum om 24 m² . Sovrum med garderob. Finentré med trappa upp till övervåning. Duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. På övervåningen möts man av ett allrum. Intill allrummet finns det en klädkammare. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar samt med både dusch och badkar. 3 sovrum varav 1 med egen klädkammare. Villan har luftburen uppvärmning samt pellets kamin från 2007. Fiber finns.

Isolerat garage med oisolerat förråd om 34 m² med plats för en bil. Asfalterad infart med plats för 3-4 bilar.

Inom närområde finns skola, affärer, restauranger, bank och det mesta av service som efterfrågas. Slite erbjuder även fin sandstrand och en småbåtshamn.

Varmt välkomna till Slite Gevärsvägen 6!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration