Strandvägen 68 A och B - Stuga 202 A och B / Slite - Norra Gotland / Slite / Gotland

Två bostadsrätter om vardera 27 och 13 m² i samma byggnad i främsta ledet vid Slite Strandby

Boarea
ca 40 kvm
Avgift
3 077 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Strandvägen 68 A och B - Stuga 202 A och B såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Slite

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slite - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömstugan Design är en byggnad i bästa läge i Slite Strandby bestående av två bostadsrätter om vardera 27 respektive 13 m² med en hel takterrass om ca 40 m² samt en markterrass om ca 50 m². Här kan två familjer samtidigt bo utan att störas av varandra, vilket ger många nya möjligheter. Nyttja bägge lägenheterna för egen del eller låt tonåringarna / far- alt. morföräldrar eller andra goda vänner övernatta i den mindre lägenheten. Där kan dina gäster få egen tid och samtidigt få tillgång till pentry och duschrum när de så önskar. En annan möjlighet är att själv nyttja den ena bostadsrätten och samtidigt hyra ut och få goda intäkter för den andra lägenheten.

Vill man ta ett dopp i havet är det bara att gå ut genom stugdörren och hoppa i från den långa bybryggan, där en vedeldad bastuflotte finns att hyra per timme till ett reducerat pris.

Bägge bostadsrätterna är utrustade med varsin fast installerad värmepump/AC för bästa komfort avseende värme vintertid och kyla sommartid. Den större lägenheten rymmer kök, sovrum, vardagsrum med totalt 4 sängplatser. Den mindre har kombinerat sovrum, vardagsrum och kök med dubbelbädd för två personer. Både den stora och lilla enheten är utrustad med toalett, handfat och dusch. Bägge enheterna har varsitt väggparti med fönster och ingångsdörr i glas, som kan öppnas upp helt eller delvis mot havet. Inomhusmiljön kan på så vis smälta ihop med utomhusmiljön på ett trevligt sätt sommartid. Utanför den större lägenhetens markterrass är ett vindskydd i glas uppsatt.

Huset har ett platt tak med en stor takterrass, omgivet av glaspartier, för maximal havsutsikt. Takterrassen är utrustad med café möbler och solsängar.

Ytterfasaden består av liggande svart granpanel och omges i markplan av ett stort terrassdäck i rillat brunimpregnerat trä. Markterrassen är utrustad med separata utomhusmöbler för respektive lägenhet avseende matbord och stolar för 4 personer vardera.

Dubbelförråd med hyllsystem tillhör bostadsrätterna och är beläget i en separat förrådsbyggnad. Tv, internet, bostadsrättstillägg och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. I avgiften ingår även operatörens skötselavtal avseende gräsklippning, snöskottning samt bad i Strandbyns pool. Tvättstuga samt laddstolpe för elbil finns tillgänglig mot erläggande av avgift. Bostadsrätterna säljes med samtliga tillbehör man kan tänkas behöva ex. inne- och utomhusmöbler, TV, porslin, täcken/kuddar, redskap, tavlor och andra utsmyckningar.

Allt det ni ser på en visning av detta objekt ingår vid ett köp!

Det är bara att ta med sig en väska med det man behöver i form av kläder och mat och flytta in och njuta av sommarens sol och värme eller övriga årets färgskiftningar och lugn! I förrådet står en kombi- respektive herrcykel och väntar på en tur i de vackra omgivningarna. Även cyklarna ingår i ett köp! Slite Strandby ligger på Gotlands östra kust, endast 30 minuters bilväg från Visby.

Här finns det något för alla i familjen att hitta på!

Nytt pris 1 500 000 kr för ny vill säljaren sälja dessa bostadsrätter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.