Hejnum Norrbys 407 / Hejnum - Norra Gotland / Tingstäde / Gotland

Vacker gård med nytt pris pga minskad areal

Slutpris
8 250 000 kr
Boarea/biarea
150/30 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Totalareal
208,1 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
GOTLAND HEJNUM NORRBYS 1:1
Objekttyp
Skog
Inriktning
Fritid, Hästgård, Skog, Övrigt
Såld
2018-02-21
Bostaden är såld!

Denna gård på Hejnum Norrbys såldes av oss 2018-02-21. Se alla våra försäljningar i Tingstäde samt även på Hejnum Norrbys

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hejnum - Norra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta jordbruksfastighet om 94,2 ha med skog och åkermark och med en mycket vacker gårdsbild!

Denna fastighet visar vi enligt överenskommelse.

Stort Kalkstenhus om hela 320 m² fördelat på 6 rum och kök. På bottenvåningen finns en entré i tillbyggnaden med kalkstensgolv. Intill ligger ett stort badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Stort bondkök med skåpluckor i ljus interiör och plats för stora middagar. Köket har ett lantligt platsbyggt skafferi. Vidare finns ett vardagsrum samt ett sovrum. Gamla entrén med veranda och pardörrar. Övervåningen har en hall med trägolv och trappa upp till vindsvåningen, en sal / vardagsrum med kakelugn samt två sovrum. Över hela vindsvåningen löper ett stort härligt sovrum med trägolv och målade brädväggar. Det finns en stor walk in closet samt ett ytterligare ett smakfullt duschrum. Vattenburen värme via nyare Flispanna med kulvert till bostadshus och ladugård. Fiber finns på fastigheten. Trädgårdstomt med 25 st fruktträd och ett av Gotlands äldsta/största Valnötsträd.

Nybyggd ladugård i U-form om 530 m² som aldrig ännu inte varit någon verksamhet i. Finns möjligheter till djurhållning, verkstad, garage, festlokal eller hobbyverksamhet. Vatten, avlopp och värme finns i ladugården. Stor trälagd uteplats med intilliggande uteplats under tak och platsbyggd grill med avställningsytor i betong för stora grillfester. Pannrumsbyggnad och äldre maskinhall och traktorgarage samt magasin med 3 bottnar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn