Allégatan 36 / Visby / Gotland

Radhuslägenhet på Allégatan

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
3 675 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-12-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Allégatan såldes av oss 2019-12-23. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Allégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Allégatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten skapa ditt drömboende i denna radhuslägenhet fördelad i två plan med uteplats i söderläge. Bostaden är i stort sett original och i behov av renovering. Flexibel planlösning som du enkelt kan ändra om.

Bostaden är på 88 m² och inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Det stora sovrummet kan delas av till två sovrum. Vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till uteplatsen. Stenlagd uteplats med tillhörande grästäppa som vetter mot innergården. Separat arbetskök som kan öppnas upp mot matplatsen för att få en öppnare planlösning. Rymlig hall med garderob och klädkammare med möjlighet till toalettrum. Genomgående bra förvaringsmöjligheter via klädkammare, garderober och vind.

Centralt och bra läge i Visby med närhet till mataffärer, träningsanläggningar och skolor. P-platser längs Allégatan. Välskött och populär förening .

Mån.avg 3 675 kr inkl värme, vatten, fiber och kabel-Tv.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.