Bro Ljungvägen 19 / Bro - Visby Närområde / Visby / Gotland

Nybyggd 1-plansvilla!

Boarea
149 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Tomtarea
1 602 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Bro Ljungvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Bro Ljungvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med stor glädje kan vi nu visa och förmedla denna nybyggda 1-plansvilla i hög och modern standard om hela 149 m² fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum.

Stor välkomnade hall med öppet emot vardagsrummet och stort fönsterparti emot baksidan samt med ryggåstak. I köket finns det en köksö samt skafferi samt bra arbetsytor och gott om plats för ett stort matbord. 4 bra sovrum, ena med walk in closet. Badrum och duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Stor tvättstuga med groventré. En mycket väldisponerad och bra planerad villa som måste ses för att uppleva helheten.

Nytt villaområde i Bro/Väskinde strax norr om Visby med gemensamt vatten och avlopp samt asfalterade infartsväg kommer att göras inom det snaraste.

Varmt välkomna på våra öppna visningar tillsammans med byggaren Liljegrens Bygg AB

Lördag 6/4 kl. 12.00 - 14.00
Lördag 13/4 kl. 10.00 - 12.00
Tisdag 16/4 kl. 16.00 - 17.00

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.