Follingbo Björkebos 620

Follingbo Björkebos 620


Follingbo - Visby Närområde— Visby— Gotland

Follingbo Björkebos 620



Follingbo - Visby Närområde— Visby— Gotland

Gotlandsvilla med stenmur!

Platsbyggt Gotlandshus med flygelbyggnad på en stor härlig tomt om 3 114 m² omgärdad av fin kalkstensmur. Inglasat lusthus med kalkstensgolv och öppen spis. Stenlagd uteplats med grill. Mindre uthus. Matkällare mm.

Bostadshus i 1,5-plan med en boarea om 156 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Mycket fint underhållet och renoverat skick. Bottenvåning med trevligt kök med kalkstenskiva på köksbänken samt på köksö samt öppet mot groventrén. Stort vardagsrum med öppen spis samt vitmålade takbjälkar. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Övervåning med 2 stora sovrum, ena går att dela till 2 sovrum så det blir det totalt 3 sovrum på övervåningen. Stort badrum med bastu och tvättmaskin. Det stora sovrummet har en toalett.

Intill bostadshuset finns det en flygelbyggnad med dubbelgarage med elportar, ett allrum samt övervåning med allrum, sovrum och duschrum med toalett.

Låga driftskostnader med ytjordvärme via nyare värmepump från 2017. Byggår 1982.

Lugnt bostadsläge nära Visby.


Boarea
156 kvm
Tomtarea
3 114 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-13

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Follingbo Björkebos såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Follingbo Björkebos.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.