Follingbo Björkebos 620 / Follingbo - Visby Närområde / Visby / Gotland

Gotlandsvilla med stenmur!

Boarea
156 kvm
Tomtarea
3 114 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Follingbo Björkebos såldes av oss 2020-10-13. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Follingbo Björkebos

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Follingbo - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Platsbyggt Gotlandshus med flygelbyggnad på en stor härlig tomt om 3 114 m² omgärdad av fin kalkstensmur. Inglasat lusthus med kalkstensgolv och öppen spis. Stenlagd uteplats med grill. Mindre uthus. Matkällare mm.

Bostadshus i 1,5-plan med en boarea om 156 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Mycket fint underhållet och renoverat skick. Bottenvåning med trevligt kök med kalkstenskiva på köksbänken samt på köksö samt öppet mot groventrén. Stort vardagsrum med öppen spis samt vitmålade takbjälkar. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Övervåning med 2 stora sovrum, ena går att dela till 2 sovrum så det blir det totalt 3 sovrum på övervåningen. Stort badrum med bastu och tvättmaskin. Det stora sovrummet har en toalett.

Intill bostadshuset finns det en flygelbyggnad med dubbelgarage med elportar, ett allrum samt övervåning med allrum, sovrum och duschrum med toalett.

Låga driftskostnader med ytjordvärme via nyare värmepump från 2017. Byggår 1982.

Lugnt bostadsläge nära Visby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.