Greta Arwidssons gata 20 F / Visby - A7 / Visby / Gotland

Fin 4:a i nybyggt område!

Boarea
84 kvm
Avgift
4 367 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Greta Arwidssons Gata såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Greta Arwidssons Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - A7 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nybyggd gavellägenhet från 2018 med ryggåstak och hela 4 meter i takhöjd. 4 rum och kök i nytt bostadsområde på A7 i östra Visby.

Trevlig och mycket bra planerad lägenhet på övervåningen med egen entré samt förråd intill entrén. Hall med gott om förvaring. Kök med köksö och skåpinredning från Ballingslöv som går i ljust grått med vitt stänkskydd och full köksutrustning. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för rymlig matplats mitt i rummet. Stort fönster som ger mycket ljus samt soffhörna med tv-möbel. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i söderläge. I vardagsrummet finns även en öppen spis. Det finns också 3 bra sovrum. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten förutom badrum där det är el-golvvärme.
Till lägenheten tillhör det en p-plats som medföljer i denna försäljning.

Brf. Sergeanten 1 i Visby ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen. Strax söder om lägenheten håller Regionen på att bygga ett parkområde med lekplats och grönområde.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.