Halsjärnsgatan 10 / Visby - Signalen / Visby / Gotland

Rymlig lägenhet i omtyckt område.

Slutpris
2 075 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 555 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Halsjärnsgatan såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Halsjärnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Signalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig lägenhet med fint ljusinsläpp och som rymmer även den större familjen. Alla sovrum och vardagsrummet har fått uppfräschade ytskikt under innevarande år. Tre bra sovrum varav ett har utgång till balkong under tak i söderläge. Kök med gott och skåpförvaring och nyare vitvaror. Hallen är rymlig och välkomnande med klädkammare och garderob bakom skjutbara dörrar. Helkaklat duschrum som renoverades 2016 och alldeles innanför entrén finns även en gästtoalett.

Ett praktiskt och rymligt boende i stabil förening och med låg månadsavgift.

Inom närområdet finns affär, skolor, restauranger, fritidsaktiviteter, strövområden och in till Visbys centrala delar är det gång och cykelavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Väte Roma Barlingbo Vänge Ljugarn Klintehamn

Mellersta Gotland med både kultur, sandstränder, raukar och shopping. Du finner bla orten Roma med sin ruin av en romansk 1200-talskyrka som var sommar blir till en friluftsteater. Romateatern är en populär tillställning som lockar både skådespelare och en bred publik till sina föreställningar. Vidare mot Ljugarn så finner du öns äldsta badort med en härlig sandstrand, idylliska hus och småvägar, restauranger mm. På andra sidan finner du Klintehamn, där du bla kan ta båten till Karlsöarna.

..

..

..

..

..

..

..

..

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.