Lönnvägen 3

Lönnvägen 3


Visby— Gotland

Lönnvägen 3Visby— Gotland

1,5-plansvilla med hel källare och stort gårdshus

1,5-plansvilla med hel källare och stort gårdshus på stor uppväxt trädgårdstomt på Östra Vi. Bottenvåning med stort kök med ljus bänkskåpsinredning, mörkare vitrinskåp och vedspis. Mot gatan ligger ett stort rum som fungerar både som matrum och vardagsrum vilket tidigare varit två rum som enkelt går att återställa. Övervåning med två stora sovrum och ett rum som går att använda som sovrum och är möjligt att avdela till ett eget sovrum. Här finns också hall med utgång till balkongen samt helkaklat duschrum. Källare med bra förvaring.

Gårdshus om ca 90 m² som tidigare använts som gelbgjuteri och kan användas för egen verksamhet eller eventuellt som garage eller gästdel.

Uppvuxen trädgård med fruktträd, blomsterprakt, mur mot gatan, staket och häck mot grannarna. Lugnt villakvarter med gångavstånd både till Visbys centrala delar som affärsområden på Skarphäll och Stenhuggaren.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.


Boarea/biarea
100/65 kvm
Driftkostnad
51 690 kr/år
Tomtarea
1 308 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-09

Mäklarhuset Visby

Denna villa på Lönnvägen såldes av oss 2023-11-09. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lönnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad