Snäckbacken 8 / Visby - Snäck / Visby / Gotland

4:a i Höghuset!

Boarea
85 kvm
Avgift
5 218 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
7 av 13 (Hiss finns)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snäckbacken såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Snäckbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Snäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra planerad 4:a med inglasad balkong på 7:e våningen i Höghuset på Snäck med fin utsikt och land och hav samt vackra Flundrevikens fiskeläger.

Exklusivt och bekvämt boende i ljus lägenhet med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stor härlig balkong som blir som ett extra rum stora delar av året där man kan njuta av solen och havsutsikten. Tre bra sovrum, ena med utgång till den inglasade balkongen. Garderoberna finns i sovrum 2. Vidare två helkaklade duschutrymmen varav ett har tvättpelare.

I huset finns tillgång till relaxavdelning, stort och bra gym, filmrum, sällskapsrum, vinprovningsrum samt stort soldäck. Takterrassen i anslutning till relaxavdelningen ger magnifik utsikt över havet, viken nedanför och ut över Högklint. Alldeles intill finns en pool att nyttja sommartid samt tillgång till tennisbanor. Naturskönt område med fina naturstigar samt gångstigar längs med havet och närhet till Snäckvikens badstrand.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration