Vallgravsgatan 1 A / Visby - Norr / Visby / GOTLAND

4:A i Bofinken!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
4 527 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallgravsgatan såldes av oss 2017-11-06. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vallgravsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra planerad gavel 4:a om 91 m² bara 7 trappsteg upp i efterfrågad och omtyckt förening.

Mycket ljus lägenheten med parkettgolv i vardagsrum samt i alla 3 sovrummen . Vardagsrummet har även en öppen spis samt utgång till balkongen i väster med viss sjöutsikt. Trevligt kök med separat matplats. 3 stora och bra sovrum, 2 med garderober. Nyare badrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Uttag för tvättmaskin i badrummet finns. Fiber via Comhem, 3 hål i väggen.

Tvättstuga med torkrum och mangelrum mitt på innergården. Det finns även samlingslokal och bastu. Bra och centralt bostadsläge i populära föreningen Bofinken. Förening med god och stabil ekonomi samt låg månadsavgift.

Mån.avg 4 711 kr inkl värme, vatten, fiber med internet och kabel-Tv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration