Åsa Sparvväg 4 / Åsa Östra / Åsa / Kungsbacka

Charmigt hus med naturnära och otrafikerat läge

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea
148 kvm
Driftkostnad
18 002 kr/år
Tomtarea
1 212 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsa Sparvväg såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Sparvväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa Östra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Åsa Sparvväg 4! Här stiger du in i ett charmigt och socialt hem om 128 kvadratmeter med en härlig atmosfär. Husets naturliga mötesplats är köket, här finns det gott om plats för både matlagning och bakning med generösa bänkytor och en köksö. Köket har en öppen planlösning med synliga bjälkar i taket, vedspis och ytterligare en kamin i vardagsrummet. Köket är husets hjärta, här kommer många minnen skapas med familj och vänner.
När årstiden tillåter kan du öppna upp till uteplatsen och njuta av solen ända in på kvällskvisten! I huset finns det även tre sovrum, ett badrum med både badkar och dusch och ett kombinerat tvättrum och groventré. Den spännande trädgården bjuder in till lek och umgänge och här finns även en friggebod, gäststuga och ett växthus.
I sydöstra Åsa ligger dessa trivsamma och trygga kvarter. Här har man naturen runt hörnet och inom bekvämt cykelavstånd når man Åsas salta havsbad, skola, förskola, matbutik, vårdcentral och bra kommunikationer. Här är det lätt för hela familjen at trivas!
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.