Freadalsvägen 16 / Vassbäck / Åsa / Kungsbacka

Mindre villa med otrafikerat och ostört läge

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
58/10 kvm
Driftkostnad
21 252 kr/år
Tomtarea
1 008 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Freadalsvägen såldes av oss 2020-08-10. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Freadalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vassbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Freadalsvägen och detta unika hus där du bara kan flytta in och bo. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången.

Huset består bland annat av ett trevligt och och fräscht kök med fönster mot tomten, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Här finns ett sovrum samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor med utgång till både altan och trädgård och en trevlig inbyggd veranda. Badrummet är funktionellt med toalett, duschhörn, handfat och badrumsskåp.Den helkaklade tvättstugan erbjuder både tvättmaskin och torktumlare, bra med bänkyta och förvaringsutrymmen.

Här kan du njuta av en härlig och plan trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar.

Vassbäck är en mycket trivsam del av Åsa som uppskattas högt av många för sin blandande bebyggelse och vackra natur. Inom gångavstånd ligger flera badvikar och en cykeltur bort hittar man även Åsa centrum för allehanda service som ex mataffär, bageri, gym och vårdcentral med apotek. På några minuter nås även busshållplats för bra kommunikationer mot Kungsbacka/Göteborg och Varberg.
Vi ses på Freadalsvägen 16!
Välkommen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.