Krokviksvägen 30

Krokviksvägen 30

Slutpris

4 900 000 kr


Åsa -Centrum— Åsa— Kungsbacka

Krokviksvägen 30


Slutpris
4 900 000 kr

Åsa -Centrum— Åsa— Kungsbacka

Ett stenkast från svalkande bad med egen brygga?

Nu behöver ni inte längre fantisera om möjligheten att bo ett stenkast från salta havsbad! Här har ni chansen att antingen med kärlek förädla detta charmiga fritidshus eller rentav bygga ett stort och generöst året-runt boende om 250 kvm med havsutsikt. Ett servitut medger också tilläggsplats för båt samt tillstånd att nyttja strand för bad och havsliv. Intressant?

Detta karaktärsfulla fritidshus består idag av ett fint och funktionellt kök med matplats och kamin, det sociala vardagsrummet med mycket ljusinsläpp från två håll och en öppen spis. Här har man gott om plats för umgänge för både familj och vänner med utgång till uteplatser och trädgård med många soltimmar. Här finns också två sovrum och ett fräscht kombinerat bad- och tvättrum med dusch. På denna trevliga tomt om 1334 kvm finns både gräsyta och berg med oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade. Det går självklart även bra att bara luta sig tillbaka och njuta av solen. Här finns även en en bod för förvaring av diverse verktyg och redskap samt ett gästhus.

Här bor du mycket havsnära och centralt på bekvämt avstånd till bland annat strandpromenad, badbrygga, matbutik och bra kommunikationer mot Kungsbacka/Göteborg och Varberg. Här kan man lätt skapa livskvalité för hela familjen med både energifyllda promenader längs havet eller morgon- och kvällsdopp året runt? Måste upplevas.
Välkomna på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
17 021 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Krokviksvägen såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Krokviksvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.