Krokviksvägen 24

Krokviksvägen 24

Slutpris

10 900 000 kr


Åsa - Krokvik— Åsa— Kungsbacka

Krokviksvägen 24


Slutpris
10 900 000 kr

Åsa - Krokvik— Åsa— Kungsbacka

Ett unikt och havsnära läge i centrala Åsa

Ett sällan skådat läge på första parkett till vyn av havets skådespel!
Det är nu dags för en ny generation att ta över och föra "Sjöstugans" historia vidare. Ett väl omhändertaget boende om 216 kvm med en spännande planlösning i olika etage. Husets självklara hjärta är det fantastiska och rymliga vardagsrummet med ryggåstak och stora fönsterpartier mot hav och trädgård med gott om plats för socialt umgänge för både familj och vänner!

Det första som möter dig i huset är den inbjudande hallen med tåligt klinkergolv och skön golvvärme. I anslutning till hallen finns två av sex möjliga sovrum samt groventren med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare finns det stora vardagsrummet med öppen spis, ytterligare fyra sovrum samt ett praktiskt och lite äldre kök med generösa arbetsytor och bra med skåp för förvaring. Huset har idag ett helkaklat badrum samt en gästtoalett. Husets praktiska tvättstuga hittar man innanför köket med tvättmaskin, torktumlare och utgång till en skyddad uteplats som också är den perfekta platsen för att torka tvätten. Vid tvättstugan finns även en extra dusch vid bastun där man njuter av en magisk utsikt mot havet.  

Den stora trädgården om 1266 kvm ramas in av både häckar och vackert bergsparti och här bjuds många soltimmar. Här finns stora möjligheter för den som vill förverkliga sina trädgårdsdrömmar och idag gott om skön gräsyta för barnens barfota-lekar. Förrådet i trädgården har plats för både verktyg och redskap men även familjens fritidsintressen.

På Krokviksvägen 24 bor man på återvändsgata med ett mycket centralt och havsnära läge. På några minuters gångavstånd nås både bra kommunikationer, diverse butiker, vårdcentral med apotek och skolor (F-9). Ett stenkast från huset finns Åsa kustpromenad för fantastiska naturupplevelser längs med havet . Året runt kan man med enkelhet njuta av ett salt havsbad vid både strand och klippa. Alltså, drömmer man om att få bo på "badrocksavstånd" till havet, då har man chansen nu!
Vid intresse, välkommen att kontakta mäklaren.


Boarea
216 kvm
Driftkostnad
44 287 kr/år
Tomtarea
1 266 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2023-08-16

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Krokviksvägen såldes av oss 2023-08-16. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Krokviksvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.