Näsbokrokvägen 95

Näsbokrokvägen 95

Slutpris

3 650 000 kr


Åsa - Näsbokrok— Åsa— Kungsbacka

Näsbokrokvägen 95


Slutpris
3 650 000 kr

Åsa - Näsbokrok— Åsa— Kungsbacka

Villa med unikt läge, havsutsikt och renoveringspotential

Välkommen till denna unika plats i Åsa, belägen i ett lugnt och tryggt område vid havet. Med närheten till mysiga promenadstråk och ett vackert naturreservat erbjuder detta hem en naturnära livsstil som är svår att hitta någon annanstans.

Fastigheten har ett stort renoveringsbehov, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Här finns gott om utrymme med sina generösa 150 kvadratmeter, perfekt för en familj eller för dig som söker extra yta för dina semesterdrömmar.

Detta hus är beläget i en privat och avskild atmosfär. Trädgården omgärdas delvis av vacker gärdsgård, angränsande till magisk natur. Här finns alla möjligheter till egna odlingar och diverse planteringar, men även gräsyta för lek och spring med barnen.

Njut av den fantastiska havsutsikten som detta hem har att erbjuda, och låt dig inspireras av naturens skönhet varje dag. Med närheten till havet kan du enkelt ta dig ner till salta och uppfriskande simturer eller en avkopplande promenad längs havskanten.

Detta hem är verkligen något alldeles extra med sitt mycket unika läge. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna idylliska miljö och upplev den rofyllda atmosfären som bara havet kan erbjuda. Välkommen till ditt nya naturnära paradis i Åsa!


Boarea/biarea
ca 150/9 kvm
Driftkostnad
98 990 kr/år
Tomtarea
970 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Näsbokrokvägen såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Näsbokrokvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.