Varbergsvägen 1804A

Varbergsvägen 1804A

Slutpris
2 600 000 kr

Åsa centrum— Åsa— Kungsbacka

Varbergsvägen 1804A


Slutpris
2 600 000 kr

Åsa centrum— Åsa— Kungsbacka

Charmig och väldisponerad bostadsrätt i centrala Åsa

På första våningen på Varbergsvägen 1804A finns nu denna gavellägenhet som är en charmig och ljus bostad om 59 kvm med två rum och kök. Bostaden har en härlig atmosfär och är ett boende i gott skick där inget behöver göras – här är det bara att flytta in!

Det första som möter dig är en inbjudande och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och tåligt klinkergolv. Vidare finns kök, vardagsrum, kombinerat bad- och tvättrum och ett harmoniskt sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Köket är nyligen renoverat, fräscht och modernt med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar vid fönstret. Det rymliga och sociala vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp och skön umgängesyta både inne och ute på den egna uteplatsen med bästa västerläget. I det helkaklade badrummet finns både tvättmaskin, torktumlare och dusch. Man har även en egen parkering samt ett förråd med plats för för alla dina fritidsintressen.

Här bor man i centrala Åsa med busshållsplats utanför bostaden för enkel kommunikation både norr- och söderut. På gångavstånd nås sköna promenader med salta vindar längs havet, men även service som mataffär, gym, vårdcentral, bageri/restauranger och diverse handel. Ett perfekt boende för dig som vill bo okomplicerat och bekvämt!

Välkommen att anmäla dig på visning .


Boarea
59 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Åsa

Denna lägenhet på Varbergsvägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Varbergsvägen.

Boka värdering
Cissi Tuorilin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad