Axasvägen 40

Axasvägen 40

Slutpris

4 995 000 kr


Espevik -Årnäshalvön— Åskloster— Varberg

Axasvägen 40


Slutpris
4 995 000 kr

Espevik -Årnäshalvön— Åskloster— Varberg

Fastighet med go känsla där du har både pool och spabad upptill de ljuvliga salta havsdoppen!

Arkitektritat fritidshus eller mindre året-runt-boende med härlig amerikansk veranda! Detta är ett lösvirkeshus byggt 2020 på en stor tomt med högt läge. Här ute vill man gärna sitta kvar med ett glas i handen och njuta av den ombonade känslan som tak och staket ger och blicka ut över de vindpinade tallarna som påminner oss om den korta promenaden ner till havet. Lika mysigt sommar som höst när man tänder en brasa i den öppna spisen och tar fram filtar och levande ljus. I en annan del av trädgården har man byggt ett stort trädäck med nedsänkt pool och härifrån finns en brygga över till ett spabad som även det bjuder in till mysiga stunder under hela året.

Inne bjuder huset på en skön atmosfär där man noga planerat och tagit tillvara på kvadratmeterna. Vad sägs om en stor öppen del med kök i en fin grå nyans och allrum med högt i tak och öppen spis med brasinsats. Här har man fönster ut mot tre olika håll och pardörrar som man gärna öppnar upp och låter gardinerna fladdra ljuvligt i vinden. Badrum och 1-2 sovrum på nedre plan samt loft med ett sovrum och ett mindre allrum. Dessutom finns gäststuga på tomten där du får extra sängplatser.

Här bjuds på skön komfort med vattenburen golvvärme i båda plan och här finns senaste tekniken för att styra både värme och belysning på distans. Fiber finns så barnen överlever och kan ju även vara praktiskt om man jobbar hemifrån. Poolen som är ca 1,20 m djup och 3,6 m bred drivs av en egen luft-luftvärmepump som är placerad under trädäcket.

Fastigheten har ett högt och fint läge på natursköna Årnäshalvön där du bor omgiven av vacker natur, små badvikar och småbåtshamnar.

Respektera säljarens önskemål om att boka tid för visning. Varmt välkommen!


Boarea/biarea
80/40 kvm
Driftkostnad
32 953 kr/år
Tomtarea
1 396 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-07-15

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Axasvägen såldes av oss 2023-07-15. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Axasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.