Slättåsvägen 9 / Espevik/Årnäshalvön / Åskloster / Varberg

Om och tillbyggd västkuststuga på stor, vacker naturtomt med lugnt havsnära läge

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
28 899 kr/år
Tomtarea
2 141 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Slättåsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Slättåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Espevik/Årnäshalvön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Slättåsvägen 9 bjuder vi nu in till visning av ett mycket välskött hus med lugnt och soligt läge. Huset som är från 1986 byggdes till 2004 med nytt större helkaklat badrum, ett stort föräldrasovrum och under dessa en källardel med tvättstuga. 2015 renoverades köket. Vardagsrummet bjuder på en täljstenskamin och du har utgång till altanen. Här finns även 2 mindre sovrum. Huset är tilläggsisolerat och alla fönster är bytta. Taket med tillhörande hängrännor och stuprör är försett med rheinzink. Under altanerna finns smarta förvaringsmöjligheter till tex cyklar, ved, trädgårdsredskap mm. Stor friköpt tomt om hela 2141 kvm med berg i dagen, gräsmatta, växthus från 2016 med både el och vatten indraget samt en isolerad friggebod om 15 kvm. I trädgården finns vinbär, bigarrå, äppel och plommonträd. En stor gräsmatta för bus och kul och en perfekt placering för ett eventuellt poolbygge om du drömmer om det. För dig som har barn i skolåldern stannar skolbussen i närheten av huset. Här finns vackra promenadvägar i både den intillliggade skogen samt vid hav och längs naturresertvat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årnäshalvön

Cirka 12 km norr om Varberg ligger Årnäshalvön, här finns huvudsakligen sommarbebyggelse men även permanentboende. Halvön bjuder på ett antal badställen och småbåtshamnar.

Nöje

På Årnäshalvön finns flertalet restauranger så som Espeviksgården, som serverar thaimat men har även uthyrning av rum och stugor. Strax söder om Årnäshalvön ligger Kärradal som har trevliga restauranger – Fridas Restaurang som även har live-framträdanden under sommaren och Restaurang Fyren. I Varbergs centrum finns ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.

Sport och fritid

På Årnäshalvön finns fina promenadstråk och motionsspår.

Kommunikation

Bussförbindelse finns till Varberg. Till Varbergs centrum är det cirka 14 km och det tar runt 20 minuter med bil.

Familjeliv

Strax söder om Årnäs ligger Skeppets förskola och strax norr om Årnäs ligger Åskloster förskola. Närmaste grundskolor är Bläshammar skola och Derome skolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.