Slättåsvägen 9

Slättåsvägen 9

Slutpris

3 350 000 kr


Espevik/Årnäshalvön— Åskloster— Varberg

Slättåsvägen 9


Slutpris
3 350 000 kr

Espevik/Årnäshalvön— Åskloster— Varberg

Om och tillbyggd västkuststuga på stor, vacker naturtomt med lugnt havsnära läge

På Slättåsvägen 9 bjuder vi nu in till visning av ett mycket välskött hus med lugnt och soligt läge. Huset som är från 1986 byggdes till 2004 med nytt större helkaklat badrum, ett stort föräldrasovrum och under dessa en källardel med tvättstuga. 2015 renoverades köket. Vardagsrummet bjuder på en täljstenskamin och du har utgång till altanen. Här finns även 2 mindre sovrum. Huset är tilläggsisolerat och alla fönster är bytta. Taket med tillhörande hängrännor och stuprör är försett med rheinzink. Under altanerna finns smarta förvaringsmöjligheter till tex cyklar, ved, trädgårdsredskap mm. Stor friköpt tomt om hela 2141 kvm med berg i dagen, gräsmatta, växthus från 2016 med både el och vatten indraget samt en isolerad friggebod om 15 kvm. I trädgården finns vinbär, bigarrå, äppel och plommonträd. En stor gräsmatta för bus och kul och en perfekt placering för ett eventuellt poolbygge om du drömmer om det. För dig som har barn i skolåldern stannar skolbussen i närheten av huset. Här finns vackra promenadvägar i både den intillliggade skogen samt vid hav och längs naturresertvat.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
28 899 kr/år
Tomtarea
2 141 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-03

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Slättåsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Slättåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.