Torvvägen 30 / Åskloster / Varberg

1-plansvilla på lugn gata med garage och isolerad friggebod på tomten.

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
25 462 kr/år
Totalareal
930 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Torvvägen såldes av oss 2019-08-27. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Torvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åskloster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till lugna och trivsamma Åskloster och denna tillbyggda 60-talsvilla på lugn gata innanför genomfartsleden. Huset är välplanerat, allt i ett plan och fördelar sig på kök, vardagsrum, 4 sovrum, ett badrum, en gästtoalett och tvättstuga med groventré. På vinden finns ett inrett rum som nås via vindslucka och halva vinden är kallvind som nås utifrån gaveln. Fiber finns. Asfalterad uppfart med plats för 2 bilar samt ett garage med förråd. På tomten finns en isolerad friggebod till gäster samt ett cykelförråd. Trädgården är välskött och baksida vetter mot en stor äng med fri utsikt över vidderna. Stor altan med terassmarkis. Det finns bra bussförbindelser till Varberg och skolbuss stannar på gatan. För den aktive finns golfbana, fotbollsplan och boulebana i närheten. En förskola och en kiosk finns strax intill och ca 4 km bort har du närmsta mataffär i Väröbacka. Med cykel kan du ta dig till hav och strand om du vill. In till Varberg stad har du ca 15 minuter i bilen och pendlar du mot Göteborg är du i centrum på ca 40 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Åskloster

Åskloster ligger ca 14 km norr om Varberg med vacker natur och ett par km till havet och härliga bad. Här kan du bo både i det lilla samhället med grannar nära eller med mer lantligt läge.

Nöje

Klostergrillen ligger mitt i Åskloster. Närhet till Kärradal med sina härliga bad och populära restaurangen Fridas som under sommartid ordnar populära spelningar.

Sport och fritid

Vacker natur både ut mot havet och inåt landet för sköna promenader och löpturer. För den golfintresserade ligger här Klosterfjordens golfbana.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med buss 615 till Varberg.

Familjeliv

Förskola finns i Åskloster. Skolor finns i närliggande Derome, Bua och Väröbacka, läs gärna mer på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.