Bingevägen 3B

Bingevägen 3B

Slutpris

3 350 000 kr


Brune Kulle— Falkenberg

Bingevägen 3B


Slutpris
3 350 000 kr

Brune Kulle— Falkenberg

Snyggt inrett parhus med villakänsla!

Välkomna in till detta mysiga parhus med villakänsla! Genomgående fina materialval och sobra färgval gör att man bara kan flytta rakt in. I entréplan finns det stilrena Marbodalköket med både köksö och altandörr ut till trädgården, vardagsrummet är rymligt och kan delas av till ytterligare sovrum och härifrån når man också trädgården via en altandörr. I entréplan finns dessutom ett sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Så sent som 2022 inreddes övervåningen som erbjuder två sovrum, ett allrum, walk-in-closet och ett lyxigt och snyggt badrum med badkar. I samband med detta målades även alla rum i entréplan om, inklusive innertaken och det är dessutom golvvärme i hela bostaden.

Med rejäla och väl tilltagna ytor inomhus och en otroligt härlig trädgård utomhus så kan man bo här och inte ha allt för mycket jobb! Fin natursten förhöjer verkligen känslan på baksidan och närheten till områdets lekplats ligger via en liten stig precis bredvid. Förskola och skola och fantastiska restauranger så som Prostens pizzeria och Skrea Matbruk ligger precis i närheten på cykel- och gångavstånd. Med bra bussförbindelser och bra cykelvägar tar man sig också smidigt in till centrum eller ner till havet. Egen carport och förråd gör att man har allt man behöver, varmt välkomna!


Boarea
144 kvm
Avgift
4 153 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Falkenberg

Denna parhus på Bingevägen såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Bingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.