Fjällsippevägen 9 / Skogstorp / Falkenberg

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
137 503
Boarea
153 kvm
Driftkostnad
26 950 kr/år
Tomtarea
891 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällsippevägen 9 såldes av oss 2014-07-01. Se alla våra försäljningar i Falkenberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta 1,5 plansvilla invändigt som utvändigt, samma ägare som byggt huset och skött om det sedan dess! Här finns 4 sovrum 2 stora allrum och vardagsrum, trevligt kök med matplats och utgång till uterum, 2 badrum med dusch och bastu. Garage- förråd, friggebod, växthus och en fantastiskt fin trädgård! Bra läge i området på hörntomt gränsande till grönområde.
I samhället finns bla närbutik, konditori, pizzeria, frisör, skola upp till åk 9 och en förskola rakt över gatan. Skogstorps samhälle ligger nära Falkenbergs centrum och man tar sig även lätt ner till havet. Boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.