Holgersgatan 1c

Holgersgatan 1c

Slutpris

825 000 kr


Centrum— Falkenberg

Holgersgatan 1c


Slutpris
825 000 kr

Centrum— Falkenberg

Central 2:a med balkong!

På Holgersgatan 1C finns nu en härlig 2:a på tredje våningen med hiss i huset. Här bor man mitt i stan med närhet till stadens stora utbud av restauranger, butiker, promenadstråk, kollektivtrafik och mycket annat.
Med cykel tar man sig snabbt och enkelt ner till en av Falkenbergs underbara stränder, Skrea strand. Man har en av stadens gallerior bara 2 minuters promenad bort samt att man enkelt når tågstationen på bara 5 min med buss. Man bor verkligen med staden som granne!
Bostaden bjuder på en ljus och praktisk hall med bra förvaring, ett snyggt Sentens-kök med matplats med plats för dig och dina vänner. Sovrum som vetter mot innergård, ett rymligt helkaklat badrum samt ett stort ljust vardagsrum med utgång till balkongen.
Inte nog med att man kan bo centralt, man kan faktiskt få tillgång till lägenheten genom snabbt tillträde för den som önskar!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
4 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-10-17

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Holgersgatan såldes av oss 2022-10-17. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Holgersgatan.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.