Johannesörtsvägen 10 / Nyby Gärde / Falkenberg

Nätt boende med allt man behöver på 79 kvm!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
22 400 kr/år
Tomtarea
222 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Johannesörtsvägen såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Johannesörtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby Gärde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga boende på ca 79 kvm, mycket välvårdat! 2 bra sovrum och möjlighet till ett till om man delar av vardagsrummet. Man kommer in i hallen, har sovrum på var sida om samt helkaklat badrum med dusch och tvätt och även en klädkammare. Huset öppnar sedan upp sig med kök och vardagsrum med rymlig takhöjd! Sedan är det bara att gå ut i uterummet och njuta och vill man sitta ute fortsätter man ut på den stenbelagda uteplatsen, inget gräs här inte att klippa! Bilen sätter du i carporten och det finns plats för en till utanför. Förråd förbinder mellan carporten och baksidan av huset, här finns bra förvaring och även på vinden - ta ner trappan så kan man förvara lite till här! Fina omgivningar med nära till Ätran och Centrum, boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fajans

Familjevänligt område i naturskön miljö och kort avstånd till centrum!

Familjära fajans!

På Fajans ligger både förskolor och F-5 skolan Fajansskolan mysigt inramade mitt bland villakvarteren. När skolgången är klar på Fajansskolan cyklar man på cykelvägar via Fajansbron som tar er över Ätran till högstadieskolan Tullbroskolan. På Fajans finns även flera lekplatser och på vägen mot centrum passerar man Falkenbergs vårdcentral och Folktandvården.

Nära det mesta

Från Fajans till centrum är det korta avstånd. Vill man lyxa till det så tar man en promenad längs den berömda doktorspromenaden som tar en från Fajans, runt den forsande Ätran, in till centrala Falkenberg. Centrum ligger bara några minuter bort. På andra sidan Ätran finns bl.a. Vallarna med lekpark, inhägnade djur, elljusspår m.m. På Fajans ligger även Felix Lundgrens plantskola, en populär butik med det mesta till trädgården.

Att göra

På Vallarna, beläget på andra sidan Ätran från Fajans sett, finns förutom en fin elljusslinga på 2,1 km och utegym, även boulehall, skatepark, parkourbana, disc-golf, lekpark, inhägnade djur och berömda Vallarnas friluftsteater där det både arrangeras Allsång på Vallarna och buskis varje sommar. Via Doktorspromenaden tar man sig in till centrum och i Ätran går det dessutom alldeles utmärkt att fiska lax under fiskesäsongen. Från Fajans kan man ta den s.k. laxbron över till Laxstugan där man bl.a. kan köpa fiskekort i automat.

Att äta

Intill Fajans ligger området Östra Gärdet. Det enda som skiljer de två områdena åt är vägen som fortsätter upp till Tröingeberg och vidare till Vinbergs kyrkby och så småningom Vessigebro. På Östra Gärdet finns en pizzeria och fortsätter man väger mot centrum så passerar man Kellys thai. Tar man sig istället över Ätran via Fajansbron cyklar man i stort sett rakt på Lilla Napoli, pizzerian som gjort att napolitansk pizza numera har en speciell plats i många Falkenbergare (och tillresta européers) hjärtan. Foton: Destination Falkenberg

Liknande bostäder i närheten