Köpmansgatan 3B / Centrum / Falkenberg

Central etta med inglasad balkong och låg avgift!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 505 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Köpmansgatan såldes av oss 2018-08-01. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Köpmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Central etta på 43 kvm med stor inglasad balkong söker ny ägare! I välskötta och populära föreningen HSB Opalen med en av stans mysigaste innergårdar ligger denna välplanerade lägenhet med ljust kök, badrum som renoverats 2014, klädkammare som nås från hallen samt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. I den låga avgiften ingår värme, vatten, bredband samt TV. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.