Lovisas Väg 4 / Arvidstorp / Falkenberg

3-rumslägenhet med två uteplatser i markplan!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lovisas Väg såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Lovisas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvidstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 3-rumslägenhet i fint skick! Belägen i markplan med uteplats på både fram och baksida! Rymlig entréhall, kök med matplats och utsikt över entrén, 2 bra sovrum, vardagsrum med utgång till altanen som delvis blir "under tak (grannens balkong)" och en gräsplätt, badrum med en stor duschkabin och en tvättmaskin, bra förvaring i garderober, en klädkammare samt utvändiga förrådsutrymmen från uteplatser och ett separat förråd i gemensamhetsbyggnad. Bra läge i utkanten av området med nära till centrum, service och kommunikationer. Snabbt tillträde går att ordna för den som önskar, välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration