Magnus Erikssons väg 8 / Fajans / Falkenberg

Stort suterränghus med utsikt på Fajans!

Boarea
177 kvm
Driftkostnad
39 650 kr/år
Totalareal
773 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Magnus Erikssons Väg såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Magnus Erikssons Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fajans är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Spännande hus i suterräng med fina ytor i två plan! Bra läge på återvändsgata med ingång i markplan där huset bjuder på stort vardagsrum och kök, 2 till 3 sovrum, 2 badrum med dusch och badkar samt bastu, tvättstuga och groventré. En trappa ner finns ett allrum och två sovrum samt ett stort oinrett utrymme som används till förvaring idag.
Fina uteplatser både i markplan med stort altandäck, en stor inglasad balkong samt en öppen balkong där man har fin utsikt bland annat över dammen i området. Lyxigt med närheten till ån Ätran och fina promenadstråk där omkring!
Här finns även gräsmatta i entré- och suterrängplanet att nyttja för den som önskar det.

På Fajans har man förutom förskolor och F-5 skolan Fajansskolan även pizzeria, nära till Vallarna, centrum och mycket mer. Ett omtyckt och populärt område.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration