Sommarlustvägen 14

Sommarlustvägen 14

Slutpris

2 900 000 kr


Stafsinge Strand— Falkenberg

Sommarlustvägen 14


Slutpris
2 900 000 kr

Stafsinge Strand— Falkenberg

Toppskick med många sovplatser!

Åretrunt eller säsong på Stafsinge Strand? Endast ett stenkast från havet ligger detta otroligt mysiga och lättskötta fritidshus! På 50 kvm har man trivsamt och välplanerat renoverat hela stugan 2015 för att få plats för många. Här finns sovrum, gästrum och ett loft för ytterligare sovplatser. Stilrent kök och en öppen härlig matplats med tak i nock. De många fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp! Badrummet med tvättmaskin är också från 2015 och vardagsrummet har plats för bäddsoffa för ännu fler sovplatser. Genom stora skjutpartier når man altanen som dessutom har höj- och sänkbara vindskydd i glas, vilket skapar en ombonad och vindskyddad plats.
Ägarna har också en andel i en vedeldad bastu på området och här finns också en dansbana med fantastiska vyer precis vid havet! Centrum finns bara några minuters bil- och cykelväg bort. Varmt välkomna att uppleva detta sommarparadis!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
18 820 kr/år
Tomtarea
85 kvm
Rum
3 rum
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Sommarlustvägen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Sommarlustvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.