Stensprängaregatan 6 / Skrea strand / Falkenberg

Fräscht hus med familjevänligt, attraktivt och havsnära läge!

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea/biarea
125/90 kvm
Driftkostnad
35 255 kr/år
Totalareal
704 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Stensprängaregatan såldes av oss 2019-05-26. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Stensprängaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om 5 rum och kök på Stensprängaregatan 6! Här stiger du in i ett fräscht, ljust och välplanerat hem om 125 mycket välskötta kvadratmeter med helkaklade badrum, renoverat kök och tre trivsamma sovrum. Huset står på en lättskött och trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar. Det finns två härliga uteplatser med perfekt solläge där man kan njuta av solen under större delen av dagen. Under kalla kvällar kan man sitta i det nyligen renoverade uterummet.

Här bor du i populära och fina kvarter. Fantastiska Skrea strand ligger bara ett stenkast bort och Falkenberg Strandbad når du enkelt och bekvämt till fots. Det finns även närhet till exempelvis restauranger, skola, förskola, vackra promenadstråk, fina grönområden och båthamn. Kort och gott ett optimalt hus och läge för dig som vill ha nära till allt!
Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration