Stensprängaregatan 6 / Skrea strand / Falkenberg

Fräscht hus med familjevänligt, attraktivt och havsnära läge!

Slutpris
4 650 000 kr
Boarea/biarea
125/90 kvm
Driftkostnad
35 255 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Stensprängaregatan såldes av oss 2019-05-26. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Stensprängaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om 5 rum och kök på Stensprängaregatan 6! Här stiger du in i ett fräscht, ljust och välplanerat hem om 125 mycket välskötta kvadratmeter med helkaklade badrum, renoverat kök och tre trivsamma sovrum. Huset står på en lättskött och trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd och bärbuskar. Det finns två härliga uteplatser med perfekt solläge där man kan njuta av solen under större delen av dagen. Under kalla kvällar kan man sitta i det nyligen renoverade uterummet.

Här bor du i populära och fina kvarter. Fantastiska Skrea strand ligger bara ett stenkast bort och Falkenberg Strandbad når du enkelt och bekvämt till fots. Det finns även närhet till exempelvis restauranger, skola, förskola, vackra promenadstråk, fina grönområden och båthamn. Kort och gott ett optimalt hus och läge för dig som vill ha nära till allt!
Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Skrea strand - En av Sveriges bästa stränder!

Runt den kilometerlånga Skrea Strand finns områden i världsklass. Här ligger arkitektritade villor som samsas med Hallandslängor, badstugor, campingar och fritidshus. Barnfamiljer, pensionärer, medelålders och ungdomar ser alla tjusningen i denna pärla på den Halländska västkusten som kommit att bli ett av Sveriges absolut mest populära turistmål.

Stranden

Skrea strand blev 2017 utsedd till Sveriges tredje bästa strand. Här slår det salta Kattegatt in över en flera kilometer sandbeklädd strand. Några meter upp på stranden skyddar små sandberg, s.k. klitter de bakomliggande badstugeområderna som dominerar i området. Sommartid är stranden otroligt välbesökt och här finns områden som tillåter hundbad, en lång badbrygga tar er ut från norra delen av stranden och längs piren i norr finns numera väldigt fina badtrappor för den som bara vill ta några simtag.

Äta

På Skrea strand finns många små kulinariska utropstecken! Sommartid kryllar här av snabbmat-ställen, sköna loungebarer, thairestaurang och glasskiosker. Eller vad sägs om den klassiska brittiska dubbeldäckaren som varje sommar säljer fish & chips vid Netasberg, vid södra delen av Klittervägen. Även resten av året träffar man här på restauranger som sticker ut. Ocean bar och hotell är välkända för sin mat och dryck, i skrivande stund byggs där också sportbar. Falkenbergs Strandbad som de senaste åren stått sig som ett av Europas bästa spaupplevelser har flera restauranger under sitt tak, framförallt Köket som med sina sköna miljöer tagit fine-dining till en helt ny nivå. När solen går ner i horisonten över ett vindstilla Kattegatt och restauranger och nattklubbars stök hörs på avstånd, är det inte heller helt fel med en pizza på stranden...

Att göra

Flertalet campingar, restauranger, strandbesökare och turister gör givetvis att utbudet av saker att göra och ställen att utforska är gott i området. Här finns bl.a. utegym, flera minigolfbanor, volleybollnät på stranden, tennisbanor, inomhusbad med gym och bastu, ett av Europas bästa spa, närhet till padelcenter, friskis & svettis, trampbåts-uthyrning, lekplatser, turisttåg och mycket mer. I en relativt liten stad är inte heller avstånden långa till både idrottsplatser, ishall, centrum, frisbeegolf, golfbanor, naturreservat m.m. Besök www.falkenberg.se för en bra och utförlig turistinformation.

Service & kommunikation

Förutom mängder av aktiviteter för hela familjer så finns här i närheten av Skrea strand också flera förskolor, F-5 skolorna Hertingskolan och Hjortsbergsskolan samt högstadieskolan Tullbroskolan. På Skrea Strand finns också en Ica butik med post och kemtvätt, apotek, bageri, bensinmack och kontinuerlig busstrafik. Sommartid finns här även turisttåg som går till och från centrum flera gånger om dagen. På Skrea camping går också att hyra cykel.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.